Jablečný koláč s quinoou

Quinoa je jednou z výživné obiloviny a připravit se, to může být také chutné dort.

(bez obsahu laktózy nízký obsah lepku, bez cukru, bezvaječný) Doba přípravy: méně než 1 hodinu Čas vaření: méně než 1 hodinu Ingredience pro 10 porcí:

  • 250 g obilovin quinoa
  • 500 ml vody
  • 3 velké sladké jablka
  • 3 vejce
  • 150 g mandlové mléko
  • 6 PL mouky mandľovej
  • 6 PL agávového sirupu
  • ½ UMĚNÍ skořice
  • ½ UMĚNÍ raw kokosový olej
  • sůl
  • podle chuti kokosový krém

Příprava:

Quinou opláchneme ve studené vodě. Do hrnce přidejte 500 ml studené vody, sůl a quinou vaříme asi 15 minut. Zbývající voda pak vylejeme a necháme vychladnout. Jablka a pak dát je na malé kostičky. Použití mixéru smíchejte vejce s agávovým sirupem. Pro pomalé míchání postupně přidáváme mandlové mléko, pak mandlové mouky a škoricu a mixujeme, dokud se všechny ingredience dobře smíchány. Na závěr směs kombinovat s quinoou.

Troubu si predhrejeme na 180 °C. Formu vymastíme kokosovým olejem. Na něj, a pak nalijte polovinu quinoa cestu a zápas nabídka s špachtlí. Těsto navrstvíme nakrájená jablka a pak nalijte zbývající quinoa cestom. Povrch opět zápas nabídnout. Pečeme 40 minut.

Doporučujeme, abyste si přečetli: Quinoa palačinky s mandlovou dipom Autor článku SuperfitmonkeyAlesya Volpi Radkovska

Alesya Volpi se narodil na Ukrajině a již ve čtyřech letech začala navštěvovat své první hodiny tance. Nikdy nesmí zůstat pouze na jeden taneční styl, ale snažila se zdokonalovat v různé taneční styly: modern dance, hip-hop, dancehall, reggae t, baletu, a konečně twerk. S cílem vytvořit dokonale vyvážený životní styl pro každou ženu, Alesya cestoval po světě, studovat různé formy životního stylu a uvidíte, co funguje nejlépe pro ženy různých národností. V současné době, Alesya profesionální choreografka, fitness inštruktorkou a odborníčkou na výživu. Žije na Slovensku s ní manžel a dvouletý syn. V roce 2015, Alesya vytvořil nový sexy a povzbuzující taneční fitness životní styl – GLAMNESS. https://glamness.com Další články od autora

Napsat komentář