Parená kari, brokolice zapekaná se sýrem s modrou plísní a sézamom

Zelenina na večeři ? Ano, ano a ještě jednou ano. Ugrilujte to, aby si salát, polévku, nebo to jen tak chrumajte přímo z lednice. Jíst ve večerních hodinách zeleniny. V mém večer zeleninové recepty, uvidíte, že zelenina může být chutné, a dokonce i doslova nabitá typy. Takže pojďme na to! Pro přípravu 2 porce budeme potřebovat:

1 čerstvá brokolice (nebo 1 sáček mražené brokolice), 1 modrou plísní, 1 PL sézamu, 1 PL olivového oleje, 1 CL mleté, kari koření, sůl, bílý pepř

Způsob přípravy:

Brokolice naparíme (v parním hrnci nebo přes banku v sitku), naparenú to dát stranou, přidáme sůl, dochutíme, posypeme kari koření, olivový olej a důkladně promíchejte. Posypeme sýrem s modrou plísní a sézamom. Pečeme na vysokou, dokud sýr nezozlátne. Velmi jednoduchý, ale výborný chutné večeře.

Autor článku zdravienatanieriNatalia Spišiaková

Miluju jídlo! Jídlo je moje závislost, a proto mám z čeho vybírat. Na věk jsem se nabažil k poznání, že tělo není "kuka nádoba", ale jako dar, za který je třeba pečovat, hýčkat ho a lahodiť ho. Veškeré přiměřené péče se nám v dobrém vrátí. Protože mám hlavu plnou super zdravé recepty, cítil jsem potřebu podělit se s ostatními. http://www.zdravienatanieri.sk/ Další články od autora

Napsat komentář