Pokud rozmýšlate nad tím, co snadné a zdravé si dát na večeři, jste v pořádku.
Ingredience:
- ryby podle preferencí
- sůl, černý pepř, kopr, citron
- může být sladké hořčice
- mladý dýně hokaido
- byliny – rozmarýn, tymián
- olivový olej
- špenát
- 1 stroužek česneku
Postup:
Nejprve dobře umyjeme a nakrájíme dýni na menší kousky, rozložíme ji na plech, zalijeme olejem, přidáme sůl a posypeme bylinkami. Pečeme na 170 stupňů Celsia asi 20 minut, dokud není měkká. Zatímco se dýně peče, ryby, dochutíme na obou stranách, můžeme pečlivě potrieť hořčicí a dáme na to plátek citronu a dát je na papír na pečení a pro olivový olej. Vložena do potrubí, kde to má pečené dýně. To trvá asi 15 až 20 minut. Špenát krátce podusíme, osolíme a pretlačíme 1 stroužek česneku. Můžeme předložit.
Zdroj: fitrecepty.com
Lidé, kteří si přečetli tento článek, a obává se také o:
Trojfarebné zeleninové špagety s hubovou vegánskou omáčkou
Bleskový oběd nebo večeři. Budete překvapeni, jak skvěle mohou chutnat jako zeleninové špagety.
Tuniakové burgre s hráškem a olivami
Výjimečně jednoduché jídlo a vyvážené, lahodné chuti pro tento recept typické.
Grilovaná zelenina s cícerom a krutony
Grilovaná zelenina je příjemným zpestřením vašeho jídelníčku.
Autor článku Zuzana Benčová
Aktivní mám zdravého životního stylu, zejména zdravé vareniu. Jsem zakladatel webu www.fitrecepty.com, kde jsme své bezmäsité recepty spolu s FOTOGRAFIÍ postupu, a také vše důležité o zdraví a výživy. A tu a tam pár příběhů, kromě toho, aby jsme v pořadí, jak zdravě vařit nezapomněl žít, užívat si a milovat 🙂 http://www.fitrecepty.com/ Další články od autora