Prívarok zelené listy s vejcem, aby se

Proč by prívarok by měla být jen špenát?

Pro přípravu 4 porce potřebujeme

1/2 šálku jemných ovesných vloček, 1 šálek čisté vody, 2 hrnky rozrobeného ovseného sušeného mléka, 1 celé balení špenátových listů, 1/2 balení dopisů poľníčka, 1 hrst lístků rukoly, špetka sušeného česneku, sůl, špetku černého pepře, smetany, sýra typu Philadelphia (může být i Lučina, i mozarella je vhodné), 4 vejce, zeleninu, bude pro dekorace

Postup pro přípravu

V hrnci si orestujeme ovesné vločky suché. Když vidíme, že se začínají hnednúť, přidejte vodu a rozrobené ovesné mléko. Když směs prevrie, přidat promíchejte smetanový sýr, a vložte ji postupně opouští. Je to již sporáku se budeme brzy brát, jako listy nevaríme, pouze sparíme. Vše přidáme sůl, přidejte česnek, černý pepř a získaný mixéru vymixujeme do prívarkovú konzistence. Pokud zjistíte, že směs husté, nebojte se přidat převařené vody, pokud je tenká, přidejte vločky, zamíchejte a premixujte. Podáváme s uvareným vejce.

Zdroj receptu: Natalia Spišiaková

zdravedesiate

Lidé, kteří si přečetli tento článek, a obává se také o:

Kelový prívarok s domácim chlebíkomKelový prívarok s domácím chlebem

Kel má většina z nás spojený s dětstvím, školní jídelna a s krivením nosu.

Špenátová polievkaŠpenátová polévka

Špenátová polévka se hodí i na podzimní dny.

Teplý kelový šalát s jablkom a nahým ovsomTeplé kelový salát s jablky a nahým ovsom

Tento recept je velmi jednoduchý, téměř nevarí.

Autor článku zdravienatanieriNatalia Spišiaková

Miluju jídlo! Jídlo je moje závislost, a proto mám z čeho vybírat. Na věk jsem se nabažil k poznání, že tělo není "kuka nádoba", ale jako dar, za který je třeba pečovat, hýčkat ho a lahodiť ho. Veškeré přiměřené péče se nám v dobrém vrátí. Protože mám hlavu plnou super zdravé recepty, cítil jsem potřebu podělit se s ostatními. http://www.zdravienatanieri.sk/ Další články od autora

Napsat komentář