Sépie-špagety s mořskými plody

Sépiových špaget je světlo, plody moře jsou bohatým zdrojem bílkovin a obsahují minimum tuku. Nech je tak hodinu a půl-dvě po tréninku. I se sklenkou bílého suchého vína.

Kde získat:

Sépie-špagety se koupit i u nás, například, nedávno jsem viděl v našich supermarketech, takže není třeba jít do specializovaných obchodů, pokud nějaké ve vašem okolí nemám.

Plody moře:

Nejlepší jsou čerstvé, ale to asi víte. Pokud se náhodou nechcete žít v rybářské vesnici a nechodíte každý ráno s prúteným koše na trhu, aby vás z vaší slavný rybář koupil jen ulovenú chobotnice, možná budete muset zvolit jinou alternativu. Vysoce KVALITNÍ kombinace mořské plody, krevety a mušle, které mám v mrazáku. Pak je již opravdu jednoduché, a protože jejich není třeba vařit, jsou hotové za pár minut.

Postup:

Příprava je jednoduchá. Ryby a plody moře raději vyniknout jejich chuti, já používám velmi málo přísad. Obvykle jen česnek, olej, citronovou šťávu a petržlenová plodin. Olivový olej opečiem o dva stroužky česneku. Jsem přidat mořské plody, krevety, mušle a polejem je citronovou šťávou. Už jste volal na olej syčí, kuchyně je plná vůně z pobřežních restaurací. Prihadzujem vařené sépiových špaget. Prilievam olivový olej, zohrievam kombinace. Prisypem hrstisko petržlenovej natě. Nalievam víno. Já milovat tuto svalovicu a psychicky se připravuji na další trénink.

Zdroj: http://www.delisssima.com/2013/04/light-vecera-sepiove-spagety-s-plodmi.html

Napsat komentář